Tervetuloa Turun kauppahalliin
Avoinna ma–pe klo 8–18 / la klo 8–16 / su suljettu
Tapahtumat
After work

Syömään vielä töiden jälkeen? Tule valmiiseen pöytään.

Kauppahallin lukuisat ravintolat palvelevat aina klo 18.00 saakka edullisin after work-hinnoin.

Kuvassa Turun vanhimman sushi-ravintolan Kado Sushin herkkuja.

12.10.
2020
Kauppahallin syntymäpäiväviikko!

Kauppahallin syntymäpäivät 12-17.10.2020 !

Koko viikko yrittäjien maistatuksia ja tarjouksia, jaossa syntymäpäivän ilmapalloja lapsille.
Keskiviikosta lauantaihin live-musiikkia pitkin päivää ja viikko huipentuu lauantain vietettäviin keskutan Lastenkarnevaaleihin.
Kauppahallissa muumit klo 11 ja 13, sekä lasten pehmolelueläilääkäri, jonka vastaanotto klo 11-14.
Muistakaa tulla vain terveenä, kasvomaskisuositus ja huolehtikaa käsihygieniasta!
Pidetään yhdessä kauppahalli turvallisena.

Kauppahallin aukiolot

Liikkeet, jotka palvelevat

Kauppahalli palvelee uskollisena juuri Sinua, kun maailma myllertää. Tällä hetkellä ainakin seuraavat yritykset tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia tilauksiin ja ostoksiin:

Hallin Herkku: ennakkotilaamalla kauppakassi joko suoraan autoon parkkipaikalle tai kotiin toimitettuna Turun seudulla, veloituksetta. Mahdollisuus tilata myös perunat suoraan viljelijältä ja wc-paperit yms.. Yhteystiedot: hallinherkku@gmail.com tai p. 040 187 7773

Kalaliike S.Wallin: Tilauskaavake nettikalakaupassa löytyy osoitteesta https://www.kalatilaukset.com

Jascal: Take-away -annokset mukaan. Soittamalla numeroon 040 7222 536 voi tilata annoksen valmiiksi. Kaikista take-away -annoksista 15 % alennus 9.4. asti. Ruokalista löytyy Facebookista Jascalin sivulta.

Herkkunuotta: Herkkunuotassa voi asioida tiskillä tai tuotteita voi tilata puhelimitse tiskille tai parkkipaikalle autoon tuotuna. Kotiinkuljetus on mahdollista nettikalakaupan tilauksissa. Nettikalakauppa osoitteessa lyyti.in/herkkunuotta

Kado Sushi: Take-away -annoksia mukaan tai kotiinkuljetuksella arkisin klo 11-16 ja lauantaina tarpeen mukaan. Tilaukset puhelimitse numeroon 02 232 0210 tai suoraan tiskiltä. Vähintään 30 euron tilaukset toimitamme veloituksetta kotiin 15 kilometrin säteelle. Pidemmät kuljetukset sopimuksen mukaan. Tilaukset kotiinkuljetuksella toimitetaan seuraavaksi päiväksi.

Juustopuoti: Laajasta juustovalikoimasta voi tilata ennakkoon tuotekassin, jonka voi noutaa parkkipaikalta tai tiskiltä. Maksu suoritetaan korttimaksuna. Tilaukset numeroon 050 543 7920.

Lihaliike Reino Jokinen ja Poronlihan erikoisliike: Tilaukset suoraan kotiovelle tai hallin parkkipaikalle autoon toimitettuna. Tehdäksesi tilauksen voit soittaa numeroon 02 231 4136 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen vahittaismyynti@lihaliike.fi. Kotiinkuljetuksen hinta on 10 euroa ja maksu kortilla. Toimitus kauppahallin parkkipaikalle veloituksetta ja maksu kortilla.

MBakery: MBakeryn koko tuotevalikoima on tilattavissa kotiinkuljetuksella uudesta nettikaupasta, joka aukeaa tällä viikolla osoitteessa https://kauppa.mbakery.fi
MKitchenin lauantaibrunssi on tilattavissa nettikaupasta ensimmäistä kertaa tämän viikon lauantaina kotiinkuljetuksella. MBakeryn Survival kit sisältää 2 leipää, 2 pullaa, 2 macaronsia, hummusta ja granolaa.

Pizzeria 450°C: Pizzoja voi tilata kotiinkuljetuksella tai noutamalla. Kotiinkuljetuksen saa tilaamalla Woltin ja Foodoran kautta ja itse noutaen paikan päältä voi tilata numerosta 040 154 8583.

Joy4Food: Suklaaherkkuja voi tilata suoraan verkkokaupasta http://joy4food.fi/Verkkokauppa/ ja toimitus Postin kautta.

Leipomo ja konditoria Nurmi&Sulonen: Tuotteita kotiin toimitettuna Cafe Fiiliksen verkkokaupan kautta. Tilauslomakkeeseen pääsee osoitteesta https://cafefiilis.fi

Lundenin liha: Tuotteita voi tilata kotiinkuljetuksella. Samaan tilaukseen voi tilata myös yhteistyökumppanien tuotteita: DeliVerde, Paakari Puusti sekä Aijan Herkku. Ajantasainen valikoima osoitteessa www.lundeninliha.fi ja tilaukset osoitteeseen info@lundeninliha.fi

Aijan Herkku: Tuotteita voi tilata Lundenin lihan tuotetilausten yhteydessä kotiin toimituksella.

Vnamese: Nouda herkullisia take-away -annoksia klo 10-15.

Kauppahalli 3D versiona

Nyt sinulla on upea mahdollisuus tutustua Turun Kauppahalliin uuden 3D-kuvan avulla!! Klikkaa linkkiä ja ihastu...

https://my.matterport.com/show/?m=W39LFRXQn3i

Historia

Vuodesta 1896

Turun Kauppahalli on Suomen toiseksi vanhin, vuonna 1896 Turun ydinkeskustaan avattu kauppahalli. Hallissa toimii rintarinnan sekä nuoria että Turun vanhimpia ja perinteikkäimpiä yrityksiä. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtiprofessori Gustaf Nyström. Kattorakenteet sekä myymälöiden käytäväseinustojen puuosat ovat edelleen alkuperäisiä rakenteita. Kauppahallista löydät kattavasti laadukkaat herkut ruokapöytään, mutta halli on jo nähtävyys sinänsä; Kauppahalli kuuluu suomalaisen rakennusperinnön helmiin ja ylimpään suojeluluokkaan kulttuurihistoriallisesti erittäin arvokkaana kohteena.

Kauppahallin liikkeet